miercuri, 27 mai 2009

ce vor femeile...

Iata o intrebare care ii innebuneste pe barbatii de pretutindeni, ce vor femeile?

Sunt miliarde de femei, miliarde de personalitati, fiecare cu dorintele si principiile sale, asa ca sa oferi un singur raspuns la o intrebare ce are miliarde de raspunsuri este un pic cam dificil. Dar am putea schita cateva idei principale in functie de diferite caractere si experiente traite in general.

1. In prima categorie sunt femeile ce isi doresc sa fie iubite, apreciate, nu vor decat sa aiba langa ele un barbat care le iubeste.

2. In a doua categorie avem femeile ce isi doresc barbati puternici financiar pentru a le satisface nevoile.

3. In a treia categorie intalnim persoanele carora le place sa se joace cu sentimentele barbatilor care le adora, deoarece simt ca detin aceasta putere in mainile lor.

4. In a patra categorie intalnim femeile care vor un barbat pe care il pot controla, care sa le face totul pe plac atunci cand vor.

5. In a cincea categorie avem femeile care vor un barbat puternic care stie cum sa reactioneze, ce sa faca, cum sa faca, indiferent de situatie sa poata detine controlul.

6. Toate categoriile de mai sus puse la un loc.

Categoriile se pot insira la nesfarsit, deoarece fiecare femeie este diferita. Insa, in general, tot ce dorim de la un barbat este iubire, protectie, stabilitate. Vrem inima lui, sa o simtim cum bate in pieptul nostru, un barbat care stie sa-ti spuna NU cand trebuie si DA cand iti doresti asta. Un barbat care te asculta atunci cand tot ce vrei este sa-ti descarci sufletul ascunzandu-te in bratele sale fara sa astepti sfaturile lui ci doar saruturile lui.

In sfarsit, ne dorim un barbat care stie sa se descurce, caruia nu ii este frica sa iti spuna te iubesc in fata tuturor, dar care in acelasi timp nu iti ofera atat de mult incat sa simti ca il cunosti atat de bine incat nu mai ai ce descoperi. In final tot ce ne dorim este sa fim iubite, respectate, apreciate si toate astea sa ne fie si aratate nu doar spuse.un barbat care sa ne tina in brate atunci cand ne uitam la film,care sa se joace in parul nostru cand stam in pat si vorbim,un prieten bun cu care sa ne descarcam sufletul.Un barbat care sa ne lase in portofel un biletel pe care sa scrie te iubesc,cineva care sa iti ureze buna dimineata cand incepe ziua,si noapte buna seara,cineva care sa-ti arate ca poti avea incredere in el si care sa te ajute sa te descoperi ca femeie.

Un comentariu:

  1. eu vreau sa simt ca traiesc si ca viata mea nu e numai....sperante desarte si vise neimpatasite...VREAU SA TRAIESC SI SA IUBESC VIATA LA ADEVARATA EI VALOARE...DAR...CARE E VALOAREA EI?????

    RăspundețiȘtergere